Bilete & Reduceri

Adult

Biletul „Adult” este cea mai eficienta alegere, avand 50 kg de bagaj inclus in pretul biletului. Mai mult, pentru acest bilet oferim si varianta Dus-Intors cu reducere de 10%.

Student

Sunteti Elev sau Student? In acest caz, biletul este cu 10% mai ieftin decat cel standard. Inclus in pretul acestui bilet sunt 50 kg de bagaj, iar varianta Dus-Intors beneficiaza de reducerea suplimentara.

Copil

Copii cu varsta de pana la 12 ani au o reducere generoasa de 50%. Varianta Dus-Intors redusa este valabila iar bagajul inclus in pretul biletului este de 25 kg.

Pensionar

Sunteti Pensioanar sau aveti varsta de peste 60 de ani? In acest caz, biletul este cu 10% mai ieftin decat cel standard. Inclus in pretul acestui bilet sunt 50 kg de bagaj, iar varianta Dus-Intors beneficiaza de reducerea suplimentara.

Promotii

Biletele „PROMO” – Regulament General

1. Operatorul de transport rutier cu autocare DoubleT Turism Transport, pentru cursele autorizate proprii intre Romania, Germania, Elvetia si Austria, va emite periodic bilete de calatorie “PROMO” (oferte speciale).
2. Campaniile biletelor de calatorie “PROMO” vor fi afisate pe site-ul www.doublet.ro si promovate pe pagina de facebook.
3. Achizitionarea biletelor “PROMO” este limitata in timp si calatoria trebuie sa fie efectuata intr-o perioada definita de operatorul de transport, care de regula va fi intr-un termen de 3 luni de la data achizitionarii.
4. Rambursarea biletelor “PROMO” nu este permisa, acestea trebuie valorificate prin efectuarea calatoriei.
5. Data calatoriei poate fi modificata in schimbul platii unei taxe de operare. Recomandam ca reprogramarea datei , sa se transmite prin e- mail, SMS sau la sediul central din Strada Ilioara 54D, Bucuresti, in scris, cu cel putin 3 zile inainte de data planificata initial.
6. Reprogramarea datei de calatoriei este posibila o singura data in interiorul perioadei specificate de transportator in oferta speciala.